Nieuwe digitale Radar detector

Morpheous Benelux BV introduceert de nieuwste digitale radardetector op de Nederlandse markt. Naast de betere waarschuwingsafstand zijn er nog meer voordelen. Lees hieronder meer over de voordelen van de digitale techniek.

Als een kwaliteitsproduct als de GEODESY aan een radardetector gekoppeld wordt, verwacht u als klant natuurlijk ook de beste radarantenne. Uiteraard is de koppeling mogelijk met alle in Nederland bekende inbouw-detectors. Deze detectors zijn al jaren op de markt terwijl de ontwikkelingen natuurlijk niet stilstaan.

Morpheous is op zoek gegaan naar de laatste generatie inbouw-detector en kan nu de modernste digitale versie aanbieden. In samenwerking met een vooraanstaande radardetector fabrikant zijn de nieuwste technieken toegepast in een detector speciaal voor de Nederlandse markt. Uiteraard is de waarschuwingsafstand weer verbeterd maar er zijn nog andere voordelen aan de digitale techniek in deze unieke detector :

De bekende detectors zijn erg storingsgevoelig voor sterke signalen van bijvoorbeeld: GSM-masten, 27MC apparatuur en lekstraling van goedkope radardetectors in andere auto's. Door de nieuwe digitale techniek worden deze valse meldingen probleemloos weggefilterd.

Als er controleapparatuur op nieuwe frequenties bijkomt zijn deze nieuwe frequenties digitaal in de radarantenne te programmeren. Uw detector blijft dus altijd up-to-date. Standaard wordt de detector geprogrammeerd met de 3 in Nederland gebruikte frequenties

Huidige radardetectors worden gekalibreerd door stelschroeven in de hoorn die kunnen verlopen. De digitale techniek in onze radardetector kalibreert alle ontvangstparameters automatisch waardoor er optimale ontvangst van de ingestelde frequenties gewaarborgd wordt en de detector nooit af gaat wijken.

De digitale PLL gestuurde oscillator biedt nauwkeurige en stabiele frequentie ontvangst en filtert valse meldingen van nabij gelegen frequenties geheel weg.

Voor meer informatie kunt u onze website bekijken www.morpheous.nl

Wanneer u niet meer op de hoogte gehouden wilt worden d.m.v. de Geodesy nieuwsbrief, stuur dan een E-mail naar info@morpheous.nl met het onderwerp “uitschrijven”. U wordt dan onmiddelijk uit onze database verwijderd.

Morpheous Benelux BV

Alanenweg 21

5342 PV Oss

0412 - 667777

Info@morpheous.nl