TieConcepts is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van custom / tailor made stropdassen. Inzetbaar als promotionele stropdas of als luxe relatiegeschenk. Onze jonge, dynamische vormgevers ontwerpen in overleg met u, een unieke en exclusieve das. Uiteraard rekening houdend met uw wensen. Hierbij wordt uitgegaan van uw huiskleuren en wordt, naar wens, uw logo verwerkt. Naast een ontwerpstudio beschikt TieConcepts over een eigen weverij. Wij geven u graag advies om samen tot een verassend eindresultaat te komen. In onze samenwerking staan klanttevredenheid, professionaliteit en kwaliteit voorop. Het ontwerpen en maken van custom made stropdassen zien wij écht als maatwerk. Onze passie voor mooie producten, een frisse kijk op ontwerpen en een persoonlijke benadering zijn enkele ingrediënten van onze succesformule. Naast een concurerende offerte, kunnen wij ook klinkende referenties neerleggen…

TieConcepts ontwerpt en produceert bedrijfsstropdassen in uw eigen huisstijl of passend daarbij. Uw bedrijfsdas kan op verschillende manieren worden voorzien van uw logo. Naast stropdassen doen we dit ook met andere modeaccessoires zoals shawls en manchetknopen. Allemaal onderling te combineren. Dat is pas corporate Identity! Zeer geschikt voor uw medewerkers op bijvoorbeeld beurzen of evenementen, bedrijfspresentaties etc. Ook zijn wij specialist in Clipdassen, speciaal voor security- en beveiligingsbedrijven.

Wij leveren uw volledige custom made bedrijfsstropdas met ingeweven logo al vanaf slechts 30 stuks! U dient hierbij wel rekening te houden met levertijd.

Meer weten? Ga direct naar onze website…Klik hier voor onze website voor custom made stropdassen